Vogue

Vogue fietsen

VOGUE

Ook wij willen een fiets aanbieden voor een lagere prijs, na een zoektocht zijn wij bij vogue uit gekomen. Zij bieden een ruime keus aan eigentijdse modellen tegen een zeer scherpe prijs. Volgens ons een goede prijs kwaliteits-verhouding. Hierdoor kun je spreken van een goede koop.

Vogue heeft een ruime keuze aan elektrische fietsen, stadsfietsen, transportfietsen en bakfietsen. Deze bieden een fijne rit of het nou woon-werk verkeer is of een ritje naar de supermarkt. Fietsen van dit merk stralen elegantie en stijl uit. kwaliteit en betaalbaarheid staat voorop bij Vogue, of u nu meer houdt van functionaliteit en eenvoud of wat modieuzer en eigentijdser zoekt. Wij bieden dit met Vogue fietsen aan. Vogue speelt erg in op de trends die er gaande zijn dit zie je erg terug in de Vogue Milan.

Bij de E-bikes van Vogue maken ze gebruik van een Bafang motor. Ze zijn al meer dan tien jaar een fabrikant van e-mobility systemen met productie voor elektrische fietsen. Zo bieden ze een laag instap model zoals de Vogue Comfort. Wilt u toch een stoerdere E-bike dan is de Vogue Maximus wellicht iets voor u. Ook hebben ze een handige E-vouwfiets erg handig als u veel met de trein reist dit is de Vogue Ville.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: www.voguefietsen.nl

Wij hebben voor u echt een verkoopknaller namelijk de infinty dames en heren met een middenmotor van baffang , 13 ampere accu met 500Wh nexus 8 versnellingen, ebike waardige rollerbrake remmen, axa defenderslot , remlichten , en een schitterende solide koplamp die geïntrigeerd is in het spatbord en werkt op de accu. Verkrijgbaar in heren en dames uitvoeringen en in twee kleuren, mat zwart en mat grijs.

voor €1629,00